fooladalkep2.jpg

Álmai otthonát nálunk megtalálja!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Látványtervezés

Újdonságok

Minőség és szakmaiság

CLAY

Újdonságok 2020

Az építészet és formatervezés gyakran felhasznált anyagai a gyanta és a beton, amely egy rendkívül sokrétűen felhasználható izgalmas anyagkombináció. Kedvenc burkolatgyártónk ezért meg is alkotta a CLAY nevezetű kollekcióját, amely egy tipikusan gyantára jellemző textúrájú, enyhén fénylő matt felületű burkolat. Meleg és hideg színpalettával egyaránt - a fehértől a szürke egészen meleg tónusú árnyalatokig. Igazán bátor kortárs lelkeinknek pedig egy mustársárga, egy benzinkék és egy visszafogott piros árnyalatban is!

Miként hat ránk az esztétika élménye?

 

A szépség idegrendszerre gyakorolt hatásaival számos tudományág foglalkozik, és megmutatja az egészségre és az elmére gyakorolt jótékony hatásait. A művészet a lélek feltétel nélküli orvossága, mely definiálja a szépség fogalmát, az emlékezetet és a személyiség fejlődését. 

 

FAP éppen ezért egy 20 órás videósorozattal ünnepli az esztétika élményét. Az amúgy is tudatosan alkotó burkolatgyártónk előszeretettel nyúl vissza akár az ókori, akár a kortárs nemzetközi művészet gyökereihez kollekciói megalkotásakor. Vittorio Maria de Bonis, művészet kritikus és irodalomtörténész előadásában olyan alkotók művészetéről mesél, mint Michelangelo, Mark Rothko vagy akár Piet Mondrian. 

Újdonságok 2020

1/4

Márvány

világ

Az extrém árnyalatoktól egészen a klasszikus textúrákig. A legértékesebb márványtömbök felkeresése és hű reprodukciója az utolsó részletig az utókor számára - ez az amit gyártóink kitűztek célul a márvány hatású kollekciók megalkotásakor.

1/3

1/4
WET_BR1901.jpg

Az üvegszálból készült, impregnált anyag alkalmas vizes helyiségek burkolására . Ráadásul Olaszország fiatal designerei minden évben új kollekcióval lepik meg az innovatív anyag rajongóit.

lemmy-pumpkin-ly-08-spazzolata-sq-60-60x

Fémhatású burkolatok

fémek anyagszerűségét, az idő múlását megtestesítő anyag. Textúráját a fém természetes kopása,oxidálódása, a fények tükröződése ihlette. A fehértől a szürkéig, egészen a benzin zöld és korall árnyalatokig terjedő skálán kereszül teremti meg a modern nagyvárosi és ipari légkör elegáns hangulatát.

luv-mandel-tm.jpg

Skandináv elegancia

lu_956603939_946602525_0380600000_70432_

Cecile Manz kollekciója a LUV gyengéd formáival és egyben szigorú geometriájával alkotja meg az északi minimalizmus időtlen eleganciáját mind a szaniterek, mind a bútorok terén.

Elérhetőségeink

Telefonszám

Üzlet: + 36 62 663-250 
Üzlet Mobil: +36 70 945-5025 

 

Címünk:

6724 Szeged Vásárhelyi Pál utca 18