top of page

Hansgrohe Vivenis csaptelepek: a víz, ami elvarázsol

Fürdőszobai csaptelepet keresel a saját wellness fürdőszobádhoz? A hansgrohe Vivenis csaptelep család a víz teljesen új élményét hozza el Neked: a széles, dús vízsugár egy természetes vízesésre emlékeztet, és megszólítja az érzékeket. Így még a kézmosást is rövid kényeztető pillanattá varázsolja.

Hansgrohe Vivenis csaptelepek , Hansgrohe csaptelep szeged
Hansgrohe Vivenis csaptelepek

A víz új élménye a saját wellness fürdőszobádban

A rohanó hétköznapokban gyakran nem jut elég idő egy ellazító zuhanyozásra vagy egy kényeztető fürdőre. Pedig ezek a rituálék segítenek abban, hogy kipihenten és frissen kezdjük a napot. Miért ne lehetne a kézmosás is egy rövid, fantasztikusan élvezetes pillanat? A mi receptünk ehhez a kis kikapcsolódáshoz: a Hansgrohe Vivenis csaptelepek vízesés vízsugara eddig soha nem tapasztalt wellness-élményt nyújt. Az AirPower technológia levegővel dúsítja a vizet, aminek köszönhetően az különösen lágy és bőséges lesz. Olyan időtállóan elegáns stílust keres a fürdőszobai visszavonuláshoz, amely nyugalmat áraszt? Az ízléses formatervű, lendületes kifolyós Vivenis csaptelepek mosdókagylóhoz, fürdőkádhoz és zuhanyzóhoz is kaphatók. Az elegáns megjelenést a csaptelep karcsú, lapos karja emeli ki. A mi javaslatunk: ha igazán harmonikus megjelenésű fürdőszobát szeretne, kombinálja a Vivenis-t a Pulsify zuhanycsaládunkkal. A mattfekete és mattfehér FinishPlus felületekkel kifejezheti saját ízlésvilágát, és hangsúlyokat teremthet. A modern felületdizájnok a Pulsify család esetében is elérhetők.

Hansgrohe Vivenis csaptelepek , Hansgrohe csaptelep szeged
Hansgrohe Vivenis csaptelepe

A Vivenis előnyeinek áttekintése

A levegővel dúsított vízesés vízsugár (AirPower) eddig soha nem tapasztalt wellness-élményt nyújt.

A csaptelep elegáns formája harmonikusan egybeolvad a víz folyásával.

Az ergonomikus kialakítású, lapos kar érintésre csábít, és könnyű kezelést biztosít.

Válassza ki saját stílusát a három felület közül: króm, mattfekete és mattfehér.

A Vivenis az EcoSmart technológiának köszönhetően akár 60%-kal kevesebb vizet fogyaszt, mint a hagyományos mosdócsaptelepek.

Comentarios


bottom of page