mirage_agate_05_spa_ag01_gc06.jpg

Álmai otthonát nálunk megtalálja!

Impronta - Lux Experience Márvány hatású burkolatok

Látványtervezés

Újdonságok

Minőség és szakmaiság

SHEER

Újdonságok 2020

Az olasz kerámiaipar vezető gyártója, a Fap örömmel mutatja be új Sheer kollekcióját, mely teljes kinálatában izgalmas mintákkal, textúrákkal kínál karakterest megoldást mind a padlóra mind a fali burkolatokra egyaránt.

 

A nagyméretű  80x160 -as kollekció letisztult, harmónikus folytonosságot ígér belső tereinknek. A kollekció darabjai ünneplik a kézművesség és az anyagmegmunkálás új moder formába csomagolt vívmányait - domború megoldásokkal és fémes anyagokkal egyaránt.

CLAY

Az építészet és formatervezés gyakran felhasznált anyagai a gyanta és a beton, amely egy rendkívül sokrétűen felhasználható izgalmas anyagkombináció. Kedvenc burkolatgyártónk ezért meg is alkotta a CLAY nevezetű kollekcióját, amely egy tipikusan gyantára jellemző textúrájú, enyhén fénylő matt felületű burkolat. Meleg és hideg színpalettával egyaránt - a fehértől a szürke egészen meleg tónusú árnyalatokig. Igazán bátor kortárs lelkeinknek pedig egy mustársárga, egy benzinkék és egy visszafogott piros árnyalatban is!

Exkluzív íves megoldások

 

A Duravit bemutatja az új, szabadalmaztatás alatt álló C - alakzat technológiát, mely a Happy D.2 Plus Sieger Design által tervezett sorozat bővítését is lehetővé teszi. A szabadalmaztatott C-kötéses technológia garantálja, hogy a kerámia és a bútor tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz, méreteltérések nélkül. Teljesen DuraCeram® anyagból készült és C-alakzatú mázas technológiával elkészített kerámia robosztus keménységű és könnyen tisztítható, ugyanakkor új irányt ad a fürdőszoba kialakításának!

Miként hat ránk az esztétika élménye?

 

A szépség idegrendszerre gyakorolt hatásaival számos tudományág foglalkozik, és megmutatja az egészségre és az elmére gyakorolt jótékony hatásait. A művészet a lélek feltétel nélküli orvossága, mely definiálja a szépség fogalmát, az emlékezetet és a személyiség fejlődését. 

 

FAP éppen ezért egy 20 órás videósorozattal ünnepli az esztétika élményét. Az amúgy is tudatosan alkotó burkolatgyártónk előszeretettel nyúl vissza akár az ókori, akár a kortárs nemzetközi művészet gyökereihez kollekciói megalkotásakor. Vittorio Maria de Bonis, művészet kritikus és irodalomtörténész előadásában olyan alkotók művészetéről mesél, mint Michelangelo, Mark Rothko vagy akár Piet Mondrian. 

Aktuális ajánlataink

Elérhetőségeink

Telefonszám

Üzlet: + 36 62 663-250 
Üzlet Mobil: +36 70 945-5025 

 

Címünk:

6724 Szeged Vásárhelyi Pál utca 18