top of page
Villeroy and Boch Collaro szaniterek és fürdőszoba bútorok

IDŐTÁLLÓ ÉS STRAPABÍRÓ

Szaniter és Fürdőszoba bútor gyártóink törekszenek arra, hogy termékeiket
hosszú élettartamra tervezzék. Gyártóink között megtalálod a nagy hagyományokkal bíró
Villeroy & Boch-ot, a Duravitot, a Lufent és az Amazonast.

Szaniterek és Fürdőszoba Bútorok

Minden egyben: könnyed fürdőszoba kialakítás. Modern: a dizájn és a funkció tökéletes harmóniában . Méretre készült: minden helyiséghez megfelelő méret. Egyéni: számos forma és változat a saját stílusához

Villeroy & Boch Architectura szaniterek

Modern stílus irányzat, rendezett vonalak. A bútorfront élébe mart „J” profilú hosszú nútba könnyen bele lehet nyúlni bárki számára, és kinyitni az ajtókat, fiókokat.

Amazonas Nero fürdőszobabútorok

Szinte minden Villeroy & Boch mosdóhoz passzol. A kerámiák használati értéke stílusosan bontakozik ki a mosdók 45-160 cm szélességben.

Villeroy & Boch Legato fürdőszobabútorok

A Duravit Christian Wernerrel együttműködve egy olyan új fürdőszoba-bútor családot alkotott meg, amely a lazaság, a frissesség és az életöröm a modern fürdőben.

Duravit Brioso fürdőszobabútorok

A kollekció átgondolt minőségi megoldásokból áll A stílusos design és a letisztult vonalvezetés exkluzív megjelenést kölcsönöz a kollekció termékeinek, amelyek számos környezetben használhatók.

Laufen Lua szaniterek és fürdőszobabútorok

Minimalista design
A jellegzetesen könnyed tapintású és minimális vetületű mosdó, amely kis helyiségekben is jól jön

Fürdőszobabútor
· Színes akril felületek és fa dekorok · Különböző méretű szekrények

· Nagyvonalú arányok: keskeny peremű, mély mosdó · Helytakarékos: kisebb fürdőszobákba is alkalmas
· Könnyen tisztítható: WC zárt oldalakkal
· Modern: a finom dizájn fémjelzi a kollekciót

Villeroy & Boch Avento szaniterek és fürdőszobabútorok

A Subway 2.0 fürdőszobabútorok és szaniterek a praktikumot helyezik előtérbe. A mosdókagylók széles peremmel rendelkeznek, hogy az egész család piperéje elférjen.

Villeroy & Boch Subway 2.0 szaniterek és fürdőszobabútorok

Soha nem volt még olyan mosdótál, mint Cape Cod. Kiváló minőségű porcelán felülete vonzó, elegáns, finom élei mindössze 5 mm vastagok.

Duravit Cape Cod mosdókagylók és fürdőkádak

A Qatego-val a Studio F. A. Porsche egy olyan fürdőszobai sorozatot tervezett a Duravit számára amely letisztult, visszafogott, amely egyben természetes megjelenést sugároz.

Duravit Qatego szaniterek és fürdőszobabútorok

A sorozat összes alkotóelemének szokatlan formája egy virágzó tulipán organikus sziluettjét követi, és szinte szoborszerűen bontakozik ki. Philippe Starck két stíluskollekciót dolgozott ki a White Tulip számára, amelyek mindegyike különféle tervezési lehetőségeket nyit meg: a „Nature” a friss, természetes ihletésű fürdőszobákhoz, a „Kultúra” pedig a városi kifinomultság kifejezése.

Duravit White Tulip szaniterek és fürdőszobabútorok

A Fly bútorcsalád variálhatósága határtalan lehetőséget nyújt, a pultok, illetve a nyitott és fiókos elemek kombinációjával eljuthatunk az egyszerűtől az extrém látványig is.

Amazonas Fly fürdőszobabútorok

Induljon vidáman a napja! Az íves vonalvezetés megtöri a szögletes bútorok szigorú formáit. A mosdók belső íve követi a Smile vonalát.

Amazonas Smile fürdőszobabútorok

A sorozat időtlensége rávilágít arra a tényre, hogy a Vitrium az érzékszerveket vonzó fürdési rituálékhoz készült. Meghatározza a kifinomult keretet az emelkedett, modern fürdőszobai kultúra számára.

Duravit Vitrium fürdőszobabútorok

A forradalmian új Kartell by LAUFEN kollekció világos vonalaival és időtlen formatervezési nyelvével a további méretekkel és termékváltozatokkal még tovább bővítheti alkalmazási körét, és a végső rugalmas koncepciónak bizonyul.

Laufen Kartell szaniterek és fürdőszobabútorok

A mi ViClean-I 100 termékünk egy bidéfunkciós WC, amelynek segítségével egész nap kellemesen frissen fogja érezni magát. Élvezze a kellemes, meleg vizes tisztítási élményt a tökéletes higiénia és egyszerű használat mellett.

Villeroy & Boch Viclean bidéfunkciós wc

Az érintés meghatározó könnyedsége. Kiváló: Quaryl® fürdőkád vékony peremmel, csak 10 mm Változat: helytakarékos falra záródó modell, és 3 beépíthető fürdőkád

Villeroy & Boch Oberon 2 fürdőkádak

Hol máshol mutathatja be lenyűgözőbben egyéni stílusát, mint a saját fürdőszobájában? A Finion letisztult, filigrán kialakítása szabadságot ad személyiségének kifejezésére.

Villeroy & Boch Finion szaniterek és fürdőszobabútorok

Markáns. Precíz. Szögletes. És mindemellett puha és fluid. A DuraSquare kerámiában az ellentétek könnyedén fonódnak össze, és szemtelenül jól mutatnak egymás mellett.

Duravit Durasquare szaniterek és fürdőszobabútorok

A Duravit a Happy D.2 Plus sorozatát a Sieger dizájnnal történő újraértelmezésében mutatja be a szabadalom alatt álló c-shaped technológiát. A szabadalmaztatott c-bonded eljárás ezen fejlődése garantálja, hogy a kerámia mosdókagyló és a bútor tökéletesen párhuzamos vonalakban illeszkedjen egymáshoz. A teljes egészében DuraCeram® anyagból készült és speciálisan kidolgozott c-alakú a kerámia máz minden előnyével rendelkezik, mint például a könnyű tisztítás és a robusztusság és ugyanakkor új teret kínál a fürdőszoba kialakításához.

Duravit Happy D.2 plus szaniterek és fürdőszobabútorok

A termékcsalád lenyűgöző egyenes vonalaival és geometriai formáival teret enged a személyiségnek. A teljes fürdőszobai termékcsalád elemei beilleszthetőek bármilyen környezetbe – legyen az kompakt vagy tágas.

Duravit D-Neo szaniterek és fürdőszobabútorok

Korszerű megjelenés hagyományos nyitási móddal is elérhető. Esztétikus, és egyben határozott arculatot sugároz a Monza család. A vékony peremű aszimmetrikus mosdó tökéletesen illeszkedik a bútorhoz.

Amazonas Monza fürdőszobabútorok

Az ajtók és fiókok élébe rejtett fogantyúk, a két oldal közé záródó bútorfrontok a Caligula ismertető jegyei. Praktikus és modern megjelenésű, a vásárlók egyik nagy kedvence ez a típus.

Amazonas Caligula fürdőszobabútorok

A Duravit Ketho.2 bútorsorozattal Christian Werner tervező folytatja az előző széria felismerhető megjelenését egy átdolgozott, modernebb formában.

Duravit Ketho 2.0 fürdőszobabútorok

A nemzetközileg is elismert eklektikus dizájner, Patricia Urquiola bemutatja a LAUFEN SaphirKeramik harmadig generációját – ezt a különleges anyagot hatalmas érzékenységgel formálja három dimenzióssá.

Laufen Sonar szaniterek és fürdőszobabútorok

Csend, friss levegő, világosság – nem is kellhet több egy reggeli erdei sétánál a szellemi megnyugváshoz. A kaschkasch tervezőpáros ezt az érzést öntötte formába a Villeroy & Boch számára készült új fürdőszobai kollekciójában.

Villeroy & Boch Antao szaniterek és fürdőszobabútorok

A Loop & Friends egy Villeroy & Boch kollekció lakberendezési rajongók és tervező szakemberek számára. A formák, színek és beépítési típusok széles választéka tökéletes azok számára, akik szeretik a kreatív megoldásokat.

Villeroy & Boch Loop & Friends mosdókagylók és fürdőkádak

Minden formában és még több színben. A mosdók téglalap, ovális, kerek és négyzet alakúak. A Color on Demand segítségével pedig a fürdőkádak is választhatók a kiválasztott színkoncepcióhoz illő színben.

Villeroy & Boch Artis mosdókagylók

A Duravit most egy új kiegészítést mutatott be a bidéfunkciós ülőkéinek választékában. A SensoWash® Slim a zuhany-WC ülőke összes elményét kínálja, és tökéletes kezdet azok számára, akik értékelik a tisztaságot és az egyszerűséget.

Duravit Sensowash bidéfunkciós wc

Me by Strack: Az új fürdőszoba széria a Duravittól és Philippe Starck-tól minden stílusirányzathoz illeszkedő: letisztult, elegáns természetes vagy nyers.

Duravit Me by Starck szaniterek

Egy környezet, amely tükrözi önmagát és a személyiségednek levegőt ad, hogy lélegezzen és teret ad, hogy nyugodtan tehesd a dolgod.A Durastyle fürdőszobai bútorok és kerámiák széles választéka.

Duravit Durastyle szaniterek és fürdőszobabútorok

A 45 fokos szögbe vágott élek pontosan illeszkednek egymáshoz, nem látszik sehol se az ajtófront, vagy a korpusz vastagsága, nagyon letisztult megjelenés jellemzi, sehol egy fölösleges vonal. A nyitott polcos, 45 fokos élű elemekkel, extravagáns megjelenést varázsol a fürdőszobájába. Bútor és fém kombinációja a mai divat irányzat, egy trendi lakás ékes dísze lehet. A fekete és fehér színkombinációjával nem lehet hibázni, feltűnő, de mégis ízléses.

Amazonas Quadro fürdőszobabútorok

Az egészen a szélekre kitolt határozott élek adják a mosdók egyedi megjelenését, illetve föccsenés elleni védelemként és védőperemként is szolgálnak.

Villeroy & Boch Collaro szaniterek és fürdőszobabútorok

Nyugalom. Világosság. Tér. Christian Werner tervező így írja le az L-Cube-ot – egy fürdőszobabútor programot, amely minden felesleges elemet kiiktat. Kevesebb „zavaró tényező” révén a fürdőszoba használója valóban pihenésre és kikapcsolódásra ösztönöz.

Duravit L-Cube fürdőszobabútorok

Az ILBAGNOALESSI, a LAUFEN kivételesen tartós és nagy sikerű prémium Laufen szaniter kollekciója időtlen szépségével, könnyed, karcsú formáival és különcségével tűnik ki.

Laufen IlBagnoAlessi szaniterek és fürdőszobabútorok

A színek, modellek és kombinációs lehetőségek sokasága bőséges teret biztosít az egyedi tervezéshez. Jól variálható, 50-130 cm-es méretben és változatokban az aszimmetrikustól a ráültethetőig.

Villeroy & Boch Venticello szaniterek és fürdőszobabútorok

A Villeroy and Boch -  Subway 3.0 olyan időtálló széria amelyben a következő generáció is otthon fogja érezni magát. A kollekció átfogó termékválasztékával hosszú távú megoldásokat kínál a fürdőszoba különféle forgatókönyveihez.

Villeroy & Boch Subway 3.0 szaniterek és fürdőszobabútorok

A Luv széria kivételes dizájnjában Cecilie Manz az északi letisztultságot időtlen eleganciával köti össze. A puha formák szigorú geometrikus alakzatba rendeződnek. A Luv ismertetőjegyei a precíz, tiszta, finom formák és élek. A dizájnert egy asztalon álló, vízzel töltött tálka ihlette meg. Az eredmény egy teljesen új dizájnnyelv lett, amely olykor letisztult, olykor elegáns, és minden egyes alkalommal individuálisan értelmezhető.

Duravit Luv szaniterek és fürdőszobabútorok

A Zenchával Sebastian Herknert, a hagyományos japán rituálék és a kézművessége ihlette és egy jól átgondolt fürdőszobai sorozatot hozott létre, amely a szokatlan pult feletti mosdókat és a purista bútorokat ötvözi. A mosdó és a kád legszembetűnőbb dizájnjegye a lekerekített forma, amely kecses, lágyan ívelt külső élben végződik.

Duravit Zencha szaniterek és fürdőszobabútorok

Fürdőszoba, mint egy nap a tengerparton, gondtalan és könnyű. Philippe Starck formatervező Duravit Soleil fürdőszobai sorozata természetes és nyugodt légkört teremt jellegzetesen finom vonalakkal.

Duravit Soleil szaniterek

bottom of page