top of page

Textúrák

Márvány hatású burkolatok

Fedezze fel a Marvel Meraviglia kollekciót, ahol a Calacatta Meraviglia kifinomult eleganciája találkozik a Zaha Hadid Architects stúdióval és a Velvetech selyem fényű felülettel. Az öt magasztos márvány által inspirált kollekció időtlen bájt sugároz, melyet a Diamond dekoráció és a selymes Velvetech felület tovább fokoz. Lépjen be a Marvel világába, ahol minden csempe egy műalkotás. Marvel Meraviglia: a részletekben rejlő időtlenség.

Atlas Concorde Marvel Meraviglia

Tiszta és csillogó burkolat, mint a kristály.

Emil Tele Di Marmo Precious

Olaszországtól Franciaországig, Brazíliától Mexikóig és tovább Madagaszkárig, egyedülállóan szép mintázatokat keresve egy exkluzív márvány burkolat kollekció megalkotásáig.

Mirage Wanderlust

Azok a pillanatok válnak valóra, amelyeket szenvedélyesen élünk otthonunk kényelmében.

Love Precious

A GEMME kollekció a természetes ónix ragyogását varázsolja otthonotokba. Ezek a Gres padlólapok és csempék előkelő eleganciát és időtlen szépséget teremtenek, méretben, kivitelben és színben hűek az ónixhoz.
Ezek a padlólapok nemcsak burkolatként szolgálnak, hanem igazi ékszerek a belsőépítészetben. A Gemme kollekció segít kibontani az otthonotok kreatív lehetőségeit és egyedi, érzéki stílusokat teremteni.

Fap Gemme - Hamarosan!

Az öt művészi szépségű természetes kő ihlette márvány burkolat, exkluzív felületek gyűjteménye.

Atlas Concorde Marvel Gala

Egy padló és fali csempe gyűjtemény, amelyben minden egyes tábla egy-egy műalkotás izgalmát kínálja.

Mirage Cosmopolitan

A márvány ihlette kollekció tele nemességgel és kifinomultsággal.

Love Marble

A Tubadzin Coma csempe család a balti táj hangulatát idézi, és a fehér és sötétkék mély kontrasztokkal rendezi be fürdőszobáját. Az Onyx kő nemességére összpontosít, a gyöngyök időtlen szépségét eleveníti meg és egyedi, háromdimenziós csempe dekorációkkal egészíti ki a fürdőszobai koncepciót.

Tubadzin Coma

A Marvel Shine-t az olasz művészeti hagyomány fehér márványa ihlette, új felületeket tár fel, amelyek tisztaságukban, színükben és fényességükben egyedülállóak.

Atlas Concorde Marvel Shine

A legkeresettebb márványtextúrák meglepő varázsa találkozik a végtelen színvariációkkal.

Italgraniti Charm Experience

Trendi perspektívából világítja meg a márványhatású burkolatok szépségét.

Anima Futura

A Marvel X, amely öt új felülettel ünnepli a Marvel szériák sikereit, örökölt jellegzetes vonásaival: stílus, anyagválasztás, szépség és műszaki kiválóság.

Atlas Concorde Marvel X

A világ legtisztább márványtömbjei ihlették.

Supergres Purity Of Marble

Rendkívüli elegancia színei, az ősi hagyomány ihlette, kortárs rezonanciával.

Mirage Jolie

Klasszikus és eklektikus márvány burkolatok kiegyensúlyozott keveréke.

Fap Roma Gold

Művészi alkotások

A marvány hatású burkolatok nem csupán padlólapok vagy csempék, hanem valódi művészi alkotások, amelyek megidézik a valódi márvány különleges varázsát. Az aprólékos részletek, a finoman kidolgozott textúrák és a ragyogó felületek mind azt a benyomást keltik, mintha valódi márvánnyal lennének körülölelve.

bottom of page