top of page
Keuco szeged, Keuco fürdőszobai kiegészítők Szeged, Keuco csaptelepek szeged
TÖKÉLETES MINDEN RÉSZLETÉBEN

Egy modern fürdőszobában minden a helyére kerül. Minőségi kiegészítő gyártóink

termékei között minden fürdőszoba stílusához megtalálhatod a formavilágban és színben

megfelelő szappanadagolót, wc papír tartót, wc kefét és törölköző tartót.

Fürdőszobai kiegészítők

Kifinomult, elegáns, ugyanakkor extravagáns. A BLACK SELECTION mélyfekete, selyemmatt felületeit az a figyelemre méltó ragyogás, amely fényűző hatást kölcsönöz a fürdőszobának, teszi olyan feltűnővé.

Keuco Black Selection fürdőszobai kiegészítők

Egy fürdőszoba csak akkor tekinthető esztétikailag tökéletesnek, ha a feltételezett másodlagos tárgyak is tudatos tervezési szándékot mutatnak.

Keuco City 2 fürdőszobai kiegészítők

Szögletes szépségek. A kiegészítők, mint például a törölközőtartó, a szappanadagoló, a WC-kefe vagy a vécépapír-tartó, mind elengedhetetlenek a fürdőszobában.

Duravit Karree fürdőszobai kiegészítők

A KEUCO dizájnfelfogása magában foglalja a klasszikus-modern esztétikumra való törekvést, amely minden időszakban megőrzi relevanciáját. Az ELEGANCE fürdőszobai sorozat fél évszázada ennek a filozófiának a kifejezője.

Keuco Elegance fürdőszobai kiegészítők

Kiegészítők minden célra: A Starck T Fürdőszobai Kiegészítő család a funkcionális szigorúságot szerves formákkal ötvözi.

Duravit Starck T fürdőszobai kiegészítők

A MOLL fürdőszobai kiegészítő kollekció tisztelgés a kiváló dizájn szeretete előtt. Neve Reiner Moll előtt tiszteleg, aki régóta kapcsolatban áll a KEUCO-val, és aki ennek a kollekciónak a feltűnő megjelenését adta.

Keuco Moll fürdőszobai kiegészítők

Bizonyára Önnek is ismerős helyzet: csodálatosan szép fürdőszobájában minden jól el van pakolva, semmi sem zavarja az összképet.

Hansgrohe Add Storis fürdőszobai kiegészítők

Visszafogott lineáris kialakítás, megsokszorozva a rengeteg variációval – a fogantyú nélküli fürdőszobabútortól az innovatív, világos tükörig; a prémium szerelvényektől a tökéletesen kidolgozott kiegészítőkig: Azaz 11. KIADÁS

Keuco Edition 11 fürdőszobai kiegészítők

bottom of page