top of page

Textúrák

Fa hatású burkolatok

A Freedhome kollekció fahatású padlói rendkívül természetes varázst kölcsönöznek a környezetnek, megidézve a szabad terek és a természet üdeségét. A Freedhome az álmodozás szabadsága, egy kényelmes hely kialakítása, amelyben ezt megteheti. A Supergres kutatásának eredménye egy olyan Gres padlólap, amely a fa lelkével van átitatva, egy kerámiatermék, amely a szabad terek szabadságát és a természettel való érintkezést idézi.

Supergres FREEDHOME

A gyümölcsfák fafajtáinak újraértelmezését igyekszik kínálni, világos erezethatásokkal, jellegzetes göcsörtökkel - a tökéletes Fa hatású burkolat.

Mirage Koru

Magasrangú eleganciát kölcsönöz a környezetének, igazi luxust nyújtva az építészeti térben.

Italgraniti Allure

Érezni a fa illatát - természetes padló burkolat

Mirage Oudh

 Diófa hatású padlólapok - a rendkívül elegáns és kifinomult mintázatok könnyedén illeszkednek bármilyen stílushoz, finomságot hozva a klasszikus és a modern belsőépítészeti környezetbe egyaránt.

Supergres Husk

A Kézzel megmunkált fa hatású gres padlólapok új generációja.

Caesar Arthis

A természettel való kapcsolat újrafelfedezése négy gyönyörű színnel - az új Tölgyfa hatású bukolat.

Fap Roots

A melegség és az elegancia tökéletesen sima keveréke.

Mirage Jurupa

Természetes, barátságos és kifinomult légkör kortárs, nagyvárosi ihletésű belső terekhez.

Atlas Concorde Exence

Természetes Szépség

A fa hatású burkolatok az igazi fa melegségét és szépségét hozzák el otthonába, anélkül, hogy lemondana a kényelemről és a tartósságról. A különféle faanyagok  a letisztult eleganciától a meleg rusztikus hangulatig terjedő skálán segítenek kiválasztani az Ön stílusához leginkább illő megoldást.

bottom of page