generated_fap_sheer_2020_bagno_B02_wr.jp

Álmai otthonát nálunk megtalálja!

Impronta - Lux Experience Márvány hatású burkolatok

Látványtervezés

Újdonságok

Minőség és szakmaiság

A gyanta felületek és a kézműves alapú mészvakolatok összeolvadásából született meg a COLOVERS. A finoman elmozduló, szabálytalan textúrának és a nyolc új színnek köszönhetően lágy és meleg hatású enteriőrök születnek.

COLOVERS

SHEER

Újdonságok 

Az olasz kerámiaipar vezető gyártója, a Fap örömmel mutatja be új Sheer kollekcióját, mely teljes kinálatában izgalmas mintákkal, textúrákkal kínál karakterest megoldást mind a padlóra mind a fali burkolatokra egyaránt.

 

A nagyméretű  80x160 -as kollekció letisztult, harmónikus folytonosságot ígér belső tereinknek. A kollekció darabjai ünneplik a kézművesség és az anyagmegmunkálás új moder formába csomagolt vívmányait - domború megoldásokkal és fémes anyagokkal egyaránt.

CLAY

Az építészet és formatervezés gyakran felhasznált anyagai a gyanta és a beton, amely egy rendkívül sokrétűen felhasználható izgalmas anyagkombináció. Kedvenc burkolatgyártónk ezért meg is alkotta a CLAY nevezetű kollekcióját, amely egy tipikusan gyantára jellemző textúrájú, enyhén fénylő matt felületű burkolat. Meleg és hideg színpalettával egyaránt - a fehértől a szürke egészen meleg tónusú árnyalatokig. Igazán bátor kortárs lelkeinknek pedig egy mustársárga, egy benzinkék és egy visszafogott piros árnyalatban is!

Exkluzív íves megoldások

 

A Duravit bemutatja az új, szabadalmaztatás alatt álló C - alakzat technológiát, mely a Happy D.2 Plus Sieger Design által tervezett sorozat bővítését is lehetővé teszi. A szabadalmaztatott C-kötéses technológia garantálja, hogy a kerámia és a bútor tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz, méreteltérések nélkül. Teljesen DuraCeram® anyagból készült és C-alakzatú mázas technológiával elkészített kerámia robosztus keménységű és könnyen tisztítható, ugyanakkor új irányt ad a fürdőszoba kialakításának!

Aktuális ajánlataink

Elérhetőségeink

Telefonszám

Üzlet: + 36 62 663-250 
Üzlet Mobil: +36 70 945-5025 

 

Címünk:

6724 Szeged Vásárhelyi Pál utca 18

Wall and Deco fürdőszobai tapéta