top of page

Abszolút márvány megjelenés

Az Atlas Concorde a kerámia márvány burkolólapokat a replikáción túl egy teljesen új szintre emeli, ahol a „természetes” és annak értelmezése az abszolút hitelesség új, eredeti formájává olvad össze. A Marvel Shine-t az olasz művészeti hagyomány fehér márványa ihlette, új felületeket tár fel, amelyek tisztaságukban, színükben és fényességükben egyedülállóak.


Tiszta érzelem


Négy világos tónus, melyeket a Calacatta és a Statuario márvány legfinomabb fajtái ihlettek, és élénk fehér háttér különbözteti meg őket. A felületet meleg vagy hűvös erek járják át, a márvány változatosságától, a teljes fehér megjelenést fokozó alkalmazásoktól a falon, a padlón, sőt a lakberendezésen is, nem beszélve a Marvel kollekciók más színeivel és akcentusaival való kombinációkról.


A Marvel kollekciók évek óta meghatározzák a márvány megjelenésű kerámia burkolólapok mércéjét. A kínálat további bővítése érdekében az Atlas Concorde a SAVEMA, a márványipar egyik vezető cégének segítségét kérte, amely minden tapasztalatát rendelkezésre bocsátotta a legtisztább és legértékesebb fehér tömbök kiválasztására, amelyeket inspirációként használhatunk. ehhez a gyűjteményhez.


A dekorációk széles választéka lehetővé teszi minden szoba testreszabását. A Scenic mozaik még a hajlított felületeken is újrateremti a könyvmeccs hatást, míg a finom padló- és falburkolatok szín, anyag és nemesfém árnyalatokkal fokozzák a felületek intenzív fehér színét.


A csiszolt felület kihozza a csempe fényességét, és megismétli az eredeti márvány enyhe egyenetlenségeit. Ideális kereskedelmi helyiségekhez, a Matt felület kiváló műszaki teljesítményt nyújt. Az új Selyem felület viszont soha nem látott tapintási érzetet ad a kerámia burkolólapoknak: selymes, puha hatás, amely kevésbé tükrözi a fényt is.


bottom of page