top of page

ASTRUM - A travertin ihlette kőporcelán kollekció

Az Astrum egy kőporcelán kollekció, amelyet az építészetben az egyik legszélesebb körben használt anyag: a travertin ihletett. A strapabíró, kompakt természetes kőből készült, évszázadokig tartó konstrukciók varázsa modern ízléssel, a kortárs dizájn igényeire érzékenyen értelmeződik újra.


Az aprólékos stíluskutatás olyan lenyűgöző felületek létrehozásához vezetett, amelyek túlmutatnak a trendeken, hogy megerősítsék saját identitásukat. A legfinomabb természetes travertin ihlette az Astrum az erek gazdagságát, a harmonikus mozgást a tónusok átmeneteiben, az üledékekben és az árnyalatokban. Négy finom és természetes árnyalat felel meg a különböző lakberendezési igényeknek.


Az Astrum strutturata csúszásgátló változatban is elérhető 20 mm vastagságban, 60x60 és 60x120 rektifikált méretben. Ez garantálja a tökéletes esztétikai folytonosságot otthona belseje és külseje között, valamint a rendkívül ellenálló anyag használatának biztonságát, amely idővel megőrzi műszaki és esztétikai jellemzőit.


A porcelán kőagyag felületek égboltjában az Astrum az a sztár, amelyre a texturális, modern és elegáns.




bottom of page