top of page

Atlas Concorde Marvel Meraviglia Márvány burkolat - Az Örökkévalóság Eleganciája

Kedves Látogatóink!

Ma egy különleges utazásra invitáljuk Önöket az Atlas Concorde Marvel Meraviglia Márvány burkolat gyönyörű világába – ahol az örökkévalóság eleganciája minden csempében megtestesül.



Az Örökkévalóság Eleganciája: Marvel Meraviglia Születése

A Calacatta Meraviglia kifinomult eleganciájából született meg a Marvel Meraviglia, egy márványhatású kollekció, amely magában hordozza a csendes elegancia esszenciáját. Egyedi mozaikok burkolatokkal, kifejezetten a neves Zaha Hadid Architects stúdióval tervezve, és az új Velvet felület jelenléte teszi ezt a kollekciót időtlen bájban gazdaggá. A Zaha Hadid Architects stúdió a márvány örökkévalóságát a kreativitás és design készségek átültetésével formálja meg egy forradalmian új dekorációs javaslatban: a Diamond mozaik. Az eljárás a felületen való polírozás hatásából merít ihletet, a Velvetech pedig olyan reflexiókkal rendelkezik, amelyek selyemre emlékeztetnek, és bársonyos tapintást kölcsönöznek, reprodukálva a polírozott és polírozatlan márvány értékes hatását.


Atlas Concorde Marvel Meraviglia Márvány burkolat
Atlas Concorde Marvel Meraviglia Márvány burkolat

Velvetech: Luxus Érintése

A Marvel Meraviglia luxusát a Velvetech bevonat tovább fokozza. A selymes reflexióknak és bársonyos tapintásnak köszönhetően a Velvetech gyönyörűen visszaadja a polírozott és polírozatlan márvány értékes hatását. Ez a figyelmet a részletekre biztosítja, és garantálja, hogy minden csempe a Marvel Meraviglia kollekcióban nem csak egy burkolat, hanem egy műalkotás.


Az Értékes Márványok Palettája

A Marvel Meraviglia öt magasztos márványválasztékkal büszkélkedhet, mindegyiket meleg, ölelő árnyalatok jellemzik. Ezek közül a Calacatta Meraviglia az ikonikus termék, az extraordinér természetes színek kiváló tolmácsolója. Ezek a márványok gazdagítják a Marvel World kollekcióját, amely az Atlas Concorde márványhatású porcelán járólap- és falburkolat-kollekcióinak gyűjteménye.


Összegzés: Marvel a Részletekben

Mint felfedezik a Marvel Meraviglia kollekciót, egy olyan világot fedeznek fel, ahol az időtlen elegancia találkozik a modern designnal. A Zaha Hadid Architects stúdióval való együttműködés, az innovatív Diamond dekoráció és a luxus Velvetech bevonat együttesen hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a kollekció túllépjen a megszokott kereteken.

Bemutatótermünkben arra buzdítjuk Önöket, hogy élőben tapasztalják meg az Atlas Concorde Marvel Meraviglia kollekció minden csempejének örökkévaló szépségét. Emeljék föl otthonukat a márvány ihlette tökéletesség csendes eleganciájával. Marvelkedjenek a részletekben, és engedjék, hogy környezetük tükrözze a kifinomultságot, amit csak a Marvel Meraviglia kollekció nyújthat.

bottom of page