top of page

Az Ikonikus ILBAGNOALESSI - Laufen Szaniterek

Az ikonikus ILBAGNOALESSI kollekció egy még könnyedebb megjelenéssel, új, innovatív anyagokkal készült Laufen szaniterek, amelyek tisztelegnek az eredeti dizájn előtt.


Debütálása óta az ILBAGNOALESSI forradalmasította a LAUFEN fürdőszobák tervezését. Ez a puha, folyékony, szobrokra emlékeztető formákat felvonultató Laufen szaniter kollekció a fürdőszobadizájn igazi klasszikusává vált.


Laufen ILBAGNOALESSI szaniterek szeged
Laufen ILBAGNOALESSI szaniterek

Az ILBAGNOALESSI, a LAUFEN kivételesen tartós és nagy sikerű prémium Laufen szaniter kollekciója időtlen szépségével, könnyed, karcsú formáival és különcségével tűnik ki. Most, 20 évvel később Stefano Giovannoni olasz tervező ismét a kezébe vette az ikonikus kollekciót, és finoman átformálta.


Megújult könnyedség

A szabadalmaztatott Saphirkeramik erős, nagy teljesítményű kerámiaanyaggal a LAUFEN újrateremti a jól ismert lágy íveket az új mosdókagylóiban, amelyek szinte súlytalannak tűnnek.


Giovannoni saját kollekciójának frissítése magában foglalja az ikonikus TUNA mosdókagyló újraértelmezését, amelynek hosszúkás formáját a Saphirkeramik által lehetővé tett új könnyű, karcsú profil hangsúlyozza. A Sentec ásványi öntvényből készült új, szabadon álló kád méretével, opcionális fekete külsejével, valamint új felületeivel és színeivel drámai hatást kelt, matt kivitelben is.


Laufen ILBAGNOALESSI matt fekere mosdókagyló szeged
Laufen ILBAGNOALESSI matt fekere mosdókagyló


Új bútorok: innováció és funkcionális minőség

Az ILBAGNOALESSI 2023 a legmodernebb anyagokból készült új bútorokat kínálja. Az új darabok gyönyörű meleg földes tónusai kiegészítik a kőagyag felületeket. A színpaletta több mint 30 árnyalatot és fémes felületet tartalmaz, beleértve a réz, titán és arany színét. A hozzáillő tükör LED-es világítóegységgel is kapható.


Laufen ILBAGNOALESSI fürdőszobabútor Szeged
Laufen ILBAGNOALESSI fürdőszobabútor

Az örökké modern ILBAGNOALESSI még soha nem volt szebb.

Comments


bottom of page