top of page

Az Italgraniti Origins: A Kvartzit Kőhatású burkolat Ősi Bája a Fürdőszobád Luxusában

Bemutatjuk nektek az Italgraniti Origins kőhatású burkolat szériáját, amely a kvartzit ősi báját hozza el a fürdőszobába. Az Origins kollekció olyan lenyűgöző burkolatokat kínál, amelyek igazán kiemelik a modern építészet természetes elhivatottságát és az elegáns élettér kialakítását.

Italgraniti Origins kőhatású burkolat
Italgraniti Origins kőhatású burkolat

Nagyméretű Kőhatású Burkolatok Nagyszerű Építészethez

Az Origins burkolatok 120x280 cm-es lapokból állnak, amelyek nemcsak nagy felületek burkolását teszik lehetővé, de egyedi és erős karakterrel rendelkeznek. A grafikai megjelenésük felöltözteti a kiterjedt felületeket, és az építészet területén ismert természetes stílusra utal.

Természetes Affinitás a Színekhez

Ez a burkolatsorozat hat természetes árnyalattal büszkélkedik, amelyek bármilyen színárnyalattal tökéletesen harmonizálnak. Az Origins burkolatokat könnyen kombinálhatod a Nuances kollekcióval, ami eredeti és kifinomult szín- és textúraegyezéseket teremt a modern és kifinomult élettérben.

Kőburkolat a Kortárs Élethez Tervezve

Az Origins burkolatok kiválóan alkalmazkodnak a kortárs életstílushoz. A különböző méretek és mozaikmodulok könnyen integrálhatók, így a tervezési lehetőségeid határtalanok. Az Italgraniti Origins és a többi kollekció egyaránt kulturált és kortárs szépséget, valamint természetes luxust kínál a fürdőszobádban.

A Kerámia Háromdimenzionalitása

Ezek a burkolatok háromdimenziós felületekkel rendelkeznek, amelyek tükrözik a természetes kőgyártás tapintható és vizuális vonzerejét. A Tapparella felületének éles háromdimenzióssága fényt és árnyékot hoz létre a természetes ásványi textúra részleteinek éles megjelenítésével.

Italgraniti Origins kőhatású burkolat
Italgraniti Origins kőhatású burkolat
Új Innovatív Technológia

Az Italgraniti Origins sorozatban a RealUp® technológia egy teljesen új dimenziót hoz a kerámia felületekbe. Ez az érezhető textúrajegy tökéletesen konzisztens az ultra-nagy felbontású grafikával, és puha tapintású. A mikroszerkezet hibahatár nélkül illeszkedik a dizájnhoz, és az elképesztő szinergiát teremt a grafika és a reliefeffektusok között, amelyek hiperrealisztikus részletekben gazdagok.

Az Italgraniti Origins burkolatsorozat egyszerre kifinomult és időtlen, így tökéletes választás a fürdőszobádhoz. Fedezd fel a kvartzit ősi báját az Origins kollekcióval, és teremtsd meg a luxust otthonodban!

bottom of page