top of page

BOOST NATURALA Boost Natural egy olyan ősi elem találkozásából született, mint a nyers föld, egy olasz építész kreativitása és az Atlas Concorde ipari technológiája. Az eredmény a nyers föld természetes megjelenése által ihletett felületek kollekciója, amely immár teljes mértékben része az Atlas Concorde padló- és falicsempe választékának.


A Boost Natural padló- és falcsempék visszaadják a természetes agyag egyenetlenségeit, földes színeit és árnyalatait. A fényre átlátszatlan és enyhe színváltozatok keresztezve, közelről olyan vizuális és tapintható részleteket tárnak fel, amelyek visszaadják a kézi megmunkálás nyomait és a nyers föld szemcsézettségét.


A Boost Natural létrehozása érdekében az Atlas Concorde együttműködött Matteo Brionival, az olasz építésszel, aki a nyers földet tette a kortárs belsőépítészet főszereplőjévé, rangos projektekkel világszerte.


A színpaletta öt semleges színt kínál, amelyek a természetes agyag árnyalatait idézik. Földes árnyalatok, amelyek egymással kombinálhatók, elegáns tónus-tónus kombinációkkal vagy finom kontrasztokkal. A kobaltkék és a púderszín két kortárs tónussal gazdagítja a választékot, amelyek erős egyéniséggel büszkélkedhetnek, amelyek keverhetők és összeilleszthetők a termékpaletta összes semleges tónusával, nagyobb kreatív szabadságot biztosítva.

Comments


bottom of page