top of page

D-Neo fürdőszoba otthonodba!

A D-Neo új életszemléletet mutat be a fürdőszobában. A termékcsalád lenyűgöző egyenes vonalaival és geometriai formáival teret enged a személyiségnek. A teljes fürdőszobai termékcsalád elemei beilleszthetőek bármilyen környezetbe – legyen az kompakt vagy tágas.


Duravit D-neo Szaniter Szeged
Duravit D-Neo fürdőszoba

D-Neo: Felháborító mennyiségű dizájn vonzó áron

Duravit D-Neo szabadon álló design fürdőkád minőségi német műmárvány Szeged
Duravit D-Neo fürdőkád

A DuroCast UltraResist anyagból készült, szabadon álló fürdőkád a legtisztább formájában teremt fürdőzési élményt. A Duravit által kifejlesztett öntött ásványi alapú anyag bársonyos tapintása és megjelenése az 1600 mm hosszú és 750 mm széles fürdőkádat szemet gyönyörködtetővé teszi minden fürdőszobában - kicsiben vagy nagyban.

Duravit német asszimetrikus porcelán mosdó fürdőszobabútor Szeged
Duravit D-Neo Asszimetrikus mosdó
A minimalista lakberendezési stílus a gondosan elhelyezett különleges vonásokon virágzik. A D-Neo számos lehetőséget kínál. Ilyen például az aszimmetrikus mosdó, amely rengeteg tárolóhelyet biztosít. A jellegzetes perem a D-Neo mosdókagylók különleges megkülönböztető jegyeként tűnik ki.


Duravit D-Neo fürdőszoba bútor és mosdótál tölgy színben Szeged
Duravit D-Neo fürdőszobabútor

A bútor vizuálisan is kiemel. Az ergonomikusan kialakított fogantyú gyémántfekete felülettel minden D-Neo bútoron felveszi a konzollapok és a mosdókagyló ívét, és harmonikus összképet teremt.


Egyedi fürdőszoba - színes csaptelepek és kiegészítők

Duravit D-neo fürdőszobabútor arany csapteleppel és arany fogantyúval Szeged
Duravit D-Neo fürdőszoba bútor arany fogantyúval

Vonzó tervezési lehetőségek a harmonikus fürdőszoba kialakításhoz: A króm és fekete matt felületekkel, valamint a csiszolt rozsdamentes acél, a csiszolt bronz és a polírozott arany elegáns fémfelületeivel a Duravit lehetővé teszi, hogy kompromisszumok nélkül hozzon létre egy tökéletesen harmonizált fürdőszobabelsőt. A foganytúk színe az összes Duravit csaptelep és kiegészítő színében rendelhető!


Opmerkingen


bottom of page