top of page

Fap Gemme Ónix hatású burkolatok - Kortárs terek ékszerei

Hódolat a fénynek, amely a szépséget tükröző és megsokszorozó építészeti eszközzé válik: ez a Fap GEMME lelke, az ékszer hatású Gres padlólapok és csempék, amelyek az időtlen szépséget szabadítják fel. A kollekció eredetileg az ónix dimenzióit, felületét és színét reprodukálja, világosítja és optikailag felerősíti a tereket.

TERMÉSZETESEN RENDKÍVÜLI ÓNIX PADLÓLAPOK

Ékszerszerű Gres kőporcelánból készült padlólapok, előkelő és időtlen elegancia, méretben, kivitelben és színben az ónix hiteles megjelenésével, amely megvilágítja és kitágítja a lakótereket.

Fap Gemme Ónix hatású bézs padlólap és bézs Falicsempe
Fap Gemme Ónix hatású padlólap és Falicsempe

DRÁGKÖVEK A BELSŐÉPÍTÉSZETBEN

Az ónix csodálatosan friss felfogása, amely felszabadítja az utat a tér többféle értelmezése és kombinációja előtt, hogy egyedi, érzéki lakberendezési stílusokat alakítsanak ki.


SZOBORSZERŰ MOSDÓKAGYLÓK

A GEMME mosdókagylók szoborszerű könnyedséggel rendelkeznek. Csillogó felületei megvilágítják az enteriőrt, a színárnyalatok végtelen kombinációkat inspirálnak. Az szabadon álló FAP mosdókagylókat fényes csíkokból álló mozaik alkotja, amelyek csodásan alkalmazkodnak a fürdőszoba burkolataihoz.

Fap Gemme Ónix hatású bézs padlólap és bézs Falicsempe
Fap Gemme Ónix hatású padlólap és Falicsempe

SUGÁRZÓ FÉNY ÉS HARMÓNIA A FALON ÉS A PADLÓN

Folyékony szépség falakra és padlókra, amelyek tükrözik az eget, kitisztítják az elmét és harmóniát inspirálnak. 60x120cm, 120x120cm és 120x278cm-es méretben elérhetőek!

bottom of page