top of page

Fedezd fel! Új Kludi Dive Zuhanyfej!

Amikor fürdőszobáját tervezi, a kényelem és az esztétika összehangolása kiemelten fontos. A Kludi Dive zuhanyfejek a legújabb innovációval és prémium minőséggel rendelkeznek, hogy a zuhanyzás valódi élménnyé váljon. Az egyik legkedveltebb modell, a Kludi S Dive 3S Zuhanyfej, háromféle vízsugárral és 107 mm-es méretben elérhető. Az elegáns chrome szín mellett hamarosan elérhető lesz matt fekete színben is. Az innovatív vízsugár típusok és a meglepő dizájn ötletek egyedülállóvá teszik a Kludi Dive zuhanycsaládot, amely kézzelfogható hozzáadott értéket nyújt a zuhanyzás során, és kivételes élményt nyújt minden szempontból.



Kludi Dive Zuhanycsalád

A Kludi Dive zuhanycsalád teljeskörű programot kínál, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő zuhanyfejet. Két méretben, 107 milliméteres és 117 milliméteres zuhanyfejjel érhető el. Választhat egy vagy háromsugaras modell közül, és akár külön-külön, akár szettben, zuhanyrúddal vagy zuhanytartóval is rendelheti.

A Kludi Dive zuhanyfejek nemcsak a komfortot szolgálják, hanem lehetőséget nyújtanak víz- és energiamegtakarításra is. Az innovatív víztakarékos technológiáknak köszönhetően az átfolyás mindössze 9 liter vízre korlátozódik percenként, anélkül, hogy a zuhanyzás élménye csorbát szenvedne. Ezáltal takarékoskodhat vízzel és energiával, miközben továbbra is élvezheti a kényelmet.

Háromféle Vízsugár


Kludi Dive Zuhanyfejek
Kludi Dive Zuhanyfejek

A Dive zuhanyfejek háromféle vízsugár típust kínálnak:

  • "Body" Vízsugár: Volumenes, puha és pihentető élményt nyújt, elősegítve a jó közérzetet a zuhany alatt.

  • "Skin" Vízsugár: Koncentrált, gyengéden bizsergető sugarat kínál, amely masszírozza és élénkíti a bőrt.

  • "Hair" Vízsugár: Ideális megoldást nyújt a hajmosáshoz, erőteljes és fókuszált sugara könnyedén eltávolítja a samponokat és hajkezeléseket.

Modern Megjelenés

A Kludi Dive zuhanyfejek modern megjelenéssel rendelkeznek, ami további értéket ad a fürdőszobának. Az ügyesen megtervezett fazetta és a könnyed formatervezés lenyűgözően modern és stílusos megjelenést biztosít. Ezek a zuhanyfejek nem csak funkcionálisak, hanem esztétikailag is kiválóak, így fürdőszobája igazán stílusos és kellemes helyszínné válik.


Minőségi Zuhanyélmény

Ha prémium minőségű zuhanyélményt keres a fürdőszobájába, a Kludi Dive zuhanyfej a tökéletes választás. Az innovatív technológiák, a kényelmes és hatékony zuhanyozás, valamint a modern design együttesen garantálják a kellemes és élvezetes fürdőszobai élményt. Ne habozzon, válassza a Kludi Dive zuhanyfejeket és emelje fürdőszobája színvonalát a zuhanyzás élményével!

bottom of page