top of page

Finion

A színtiszta dizájn találkozik a kifinomult technológiával

Hol máshol mutathatja be lenyűgözőbben egyéni stílusát, mint a saját fürdőszobájában? A Finion letisztult, filigrán kialakítása szabadságot ad személyiségének kifejezésére. Kifinomult körvonalai luxus és pihentető légkört teremtenek, magas életminőséget idézve. Az olyan prémium anyagokkal, mint a TitanCeram kerámia, a sokoldalú kombinálható bútorok, amelyek okos funkciók széles skáláját teszik lehetővé, a tervező, Patrick Frey új mércét állít fel az esztétika és a jó közérzet terén.


Egy különleges kiemelés: a világító elemek, amelyek úgy világítják meg a teret, mint a városi fények, lenyűgöző hangulatot teremtve. Finion – valósítsa meg törekvéseit fürdőszobájában.

Teremtse meg a tökéletes megjelenést fürdőszobájában

Minden oldalról megvilágított tükör, megvilágított polcok és csillogó ragyogás is a fürdőkád alól: a gondosan elhelyezett világítóelemek művészien megvilágított hatást kölcsönöznek Finion fürdőjének, a hangulatos városi jelenet minden varázsával. A bútoroktól a fürdőkádig vagy a tükörig a különböző közvetlen és közvetett fényforrások rendkívül pihentető légkört teremtenek a fürdőszobában – tökéletes menedéket adva a jólétnek. A folyamatosan szabályozható lámpák egyszerűen távirányítóval működtethetők, és stílusos dizájnként funkcionálnak.


Tökéletes kerámia a tiszta eleganciáért

Ez a filigrán kerámia minden szögből lenyűgöző. Az extrém vékony és mégis rendkívül erős élek és formák stílusos karaktert adnak a mosdókagylóknak. Ez a letisztult elegancia csak az innovatív TitanCeram anyagnak köszönhetően lehetséges.


Olyan egyedi bútorok, mint Ön

A filigrán vonalak tökéletes keretet teremtenek a fürdőszobabútorokhoz. Az előlapok kialakításától kezdve a fényeffektusokig számos részlet az Ön személyes ízlésének megfelelően alakítható. A választékban szerepel például a tíz stílusos színű. festett prémium felület és valódi fa furnérok.

Comments


bottom of page