top of page

GROHE - ESSENCE a színes csaptelepek királynője

A saját fürdőszobájában valóban önmaga lehet, hiszen ez csak és kizárólag az Ön személyes tere. Fontos ezért, hogy fürdőszobája igazán kifejezze személyes stílusát és személyiségét. Fényes vagy matt, modern vagy színes csaptelepek, esetleg klasszikus króm – bármely is álljon legközelebb a stílusához, célszerű tartós színkombinációt választania.Grohe Colors - tartós és egyedi, mint Ön


A teljeskörű fürdőszobai megoldást kínáló Essence kollekció a hozzáillő Euphoria zuhanyrendszerekkel, valamint Smartcontrol szerelvényekkel és nyomólapokkal lehetőséget ad Önnek arra, hogy kibontakoztassa kreativitását a ragyogó, szálcsiszolt vagy matt kivitelben kapható nyolcféle felület jóvoltából. Ha a GROHE-t választja, sosem kényszerül kompromisszumokra stílus és tartósság szempontjából: mindkettő az Öné lehet, hogy tartós és kimondottan az egyéniségéhez illő fürdőszobastílust alakíthasson ki.


Színvilág - az Ön ízléséhezMinőség - Technológia


Biztosra veheti, hogy a GROHE neve egyet jelent a minőséggel és a dizájnnal. A GROHE saját fejlesztésű PVD-technológiája jóvoltából egyik tekintetében sem kell kompromisszumokat kötni. Ismerje meg a tartós színek előállításához használt gyártástechnológiát! Nyugodt lehet afelől, hogy nálunk megtalálja az ízlésének leginkább megfelelő színösszeállítást.

bottom of page