top of page

HygeneFlush

Teljesítmény, hatékonyság és higiénia


Tiszta eredmény a legjobb teljesítménynek köszönhetően. A tisztaság új korszaka kezdődik a HygieneFlush-el. A Duravit által kifejlesztett innovatív öblítési technológia rendkívül erős öblítési áramlásával lenyűgöző, mivel tökéletesen, fröccsenés nélkül tisztítja meg a WC teljes belső felületét.


Ez a HygieneFlush

Két eltolt nyílás biztosítja, hogy az erőteljes HygieneFlush öblítőáram forgásba kerüljön. Ez biztosítja a WC teljes belső felületének optimális tisztítását. Független tesztek is megerősítik ennek az új típusú felületi öblítésnek a hatékonyságát.

A nyitott, könnyen hozzáférhető felület segít, hogy a csésze különösen könnyen tisztán tartható legyen, jelentősen csökkentve a tisztítási időt és a tisztítószerek használatát. A HygieneGlaze antibakteriális kerámia mázzal kombinálva a higiénia és tisztaság eddig elérhetetlen szintje jön létre, így a WC kefék elavultá válnak.


HygieneGlaze

Innovatív kerámia máz

A HygieneGlaze emeli a WC-k és piszoárok higiéniai színvonalát. Az antibakteriális kerámia máz a vécé és a piszoár teljes felületét kívül belül lezárja, azokon a részeken is ahol a baktériumok különösen gyakran fordulnak elő.


Nyitott öblítőperem, innovatív és hatékony vízáramlás

A Duravit Rimless® technológia higiénikus, nyitott öblítőperem kialakítást tesz lehetővé, ugyanakkor innovatív és hatékony vízáramlást biztosít a legjobb öblítési teljesítmény érdekében, túlpermetezés nélkül.




bottom of page