top of page

KALDEWEI ACÉL ZOMÁNC – EGY EGYEDI ALAPANYAG 30 ÉVES GARANCIÁVAL*

A tökéletes dizájnhoz szükséges tökéletes alapanyagnak van egy neve: KALDEWEI acélzománc. Acél és üveg – két teljesen autentikus, és természetes alapanyag. Mindkettőt évszázadok óta használják, és mindkét alapanyagnak megvan a maga sajátos tulajdonsága. Az acél az erő, keménység, robusztusság és optimális formálhatóság megtestesítője.


Az üveg kiválóan mutat, és rendkívül ellenálló a kémiai és termikus hatásokkal szemben. A KALDEWEI acélzománc a vas robusztusságát és az üveg ellenállóságát ötvözi. Elválaszthatatlan kapcsolatot hoz létre a kettő között, mely által tökéletes szimbiózisban használja fel mindkét alapanyag erősségét.


A KALDEWEI acélzománc egyedi. A KALDEWEI az egyetlen fürdőszoba gyártó világszinten, mely egy szabadalmazott formula alapján, a saját olvasztó kemencéiben egy speciális zománcot hozott létre. A KALDEWEI esetében a gyártást, és az értékteremtés minden szintjét kizárólagosan a vállalat központi vezetősége intézi, mely Ahlen városában van, Németország Westphalia-i régiójában – a zománc és acél keverésétől a formába öntésen keresztül a KALDEWEI zománc tökéletesítéséig. A prémiumgyártó Ahlen városából exportálja magas minőségű fürdőszoba elemeit „Németországban készült (Made in Germany)” jelzéssel világszerte. Mint úttörő, aki szűntelenül feszegeti a határokat, hogy a jót még jobbá tegye, a KALDEWEI már közel egy évszázada folyamatosan fejleszti, finomítja és optimalizálja a sajátos formulát, és a KALDEWEI acél zománc gyártásának folyamatait. A KALDEWEI acélzománc tartós minőséget biztosít, mely látható, érinthető és ellenállhatatlan nap nap után.


KALDEWEI: AZ IDŐTÁLLÓ KÉT SZEMÉLYES FÜRDŐKÁD

A CLASSIC DUO fürdőkádak időtlen és harmonikus kialakításúak. Annyira visszafogott, amennyire szükséges, és annyira kényelmes, amennyire lehetséges. Ezeknek a fürdőknek a belső alakja két személyt hív meg arra, hogy foglaljon helyet, és élvezze a két azonos háttámla kényelmét.






bottom of page