top of page

Duravit Ketho.2


Duravit Ketho fürdőszoba bútor és mosdó


A Duravit Ketho.2 bútorsorozattal Christian Werner tervező folytatja az előző széria felismerhető megjelenését egy átdolgozott, modernebb formában. Az előlapba integrált, folytonos antracit fogantyúk kiemelik a vízszintes vonalakat, strukturálva a tökéletesen arányos összképet. A robusztusság, a nagyon magas minőség és a funkcionalitás teszi a bútorcsaládot a mindennapok tökéletes társává, rendkívül vonzó áron.


Duravit Ketho fürdőszoba bútor és mosdó

• Új, modern megjelenés, teljes hosszúságú antracit fogantyúval

• Kivitelek és anyagok széles választéka

• Matt felületek ujjlenyomat-gátló bevonattal

• Anyaga fenntartható PEFC® tanúsítvánnyal rendelkezik


Bútorok és szekrények

A teljes bútorprogram számos elemet tartalmaz, 400-1600 mm szélességben. Kombinálhatók Starck, D-Neo vagy Vero Air ME sorozatú mosdókkal. Számos pult feletti mosdó alkalmas konzolos megoldásokhoz.




Tárhely

A kényelmes mindennapi használat érdekében a Ketho.2 prémium fiókrendszert használ, amely lenyűgözően simán csukódik, nagy teherbírást, kényelmes önzáródó funkciót kínál. Nem számít, hová nyúlsz értük, a fiókok és az ajtók simán és hangtalanul nyílnak ki – ahogy újra becsukódnak, szinte maguktól. A fiókokhoz opcionálisan kiváló minőségű belső rendszer is rendelhető. Magas és félmagas szekrények bővítik a Ketho-val elérhető tárhelyet. A keskeny, két részre osztott fali polc ideális díszítőelem további tárolóhellyel.



A Ketho.2, mint igazi univerzális a vevői egyedi igények kielégítésére, a különböző árkategóriákba tartozó lehetőségek széles skáláját kínálja a felületkezelés terén. A könnyen tisztítható ujjlenyomat-gátló bevonattal ellátott szupermatt felületek különösen elegáns esztétikájukkal és kifinomult tapintásukkal a legmagasabb igényeket is kielégítik.


Tükrök és tükrös szekrények

Az érzékelővel vezérelt tükrök (opcionálisan fűtéssel) és a tükrös szekrények (opcionálisan mosdókagyló-világítással) harmonikusan illeszkednek a sorozat összképébe. Két enyhén süllyesztett fénycsík a bal és a jobb oldalon biztosítja a tükörfelület közvetlen megvilágítását, oldalról több mint 300 lux káprázásmentesen sugározva a falra. A tükrök és a tükrös szekrények a fürdőszobában fő fényforrásként is alkalmasak, a hangulatos légkör érdekében. A különösen tartós, kellemes fényszínű LED fényforrások a beépített érzékelőn keresztül vezérelhetők.


bottom of page