top of page

Kludi fürdőszobai csaptelep újdonságok


Kludi fürdőszobai csaptelep  Dive tusfejel
Kludi Dive tusfejek

Kludi Dive tusfejek

A KLUDI DIVE újradefiniálja a zuhanyozást - a DIVE kézizuhanyok három innovatív, BODY-HAIR-SKIN, vízsugárral megfelelnek annak, amit a vásárlók egy tökéletes kézizuhanytól elvárnak. A formatervezés meglepő, ügyesen megtervezett fazettával lenyűgözően könnyed és modern megjelenést biztosít. A víztakarékos opciók segítenek a víz- és energiatakarékosságban. A DIVE kézizuhanyok és a Kludi fürdőszobai csaptelepek együtt feledhetetlen élményt nyújtanak.


Kludi fürdőszobai csaptelep, Dive fejzuhanyok
Kludi Dive fejzuhanyok

Kludi Dive fejzuhanyok

A KLUDI DIVE újradefiniálja a zuhanyozást. Az új KLUDI DIVE fejzuhanyok és zuhanyrendszerek egyedülálló, minden szempontból kellemes élményt nyújtanak a zuhanyzás során. Az új, stílusos fejzuhanyok egyedi, modern megjelenésükkel nyűgöznek le. A KLUDI DIVE a "kevesebb több" elvét követve teljes mértékben az Ön egyéni igényeire összpontosít. A víztakarékos opciók segítenek a víz- és energiatakarékosságban.


Kludi fürdőszobai Pushtronic csaptelep
Kludi Pushtronic

Kludi Pushtronic

Az új KLUDI PushTronic zuhanyrendszer a jövőt hozza el a fürdőszobába, nem csak meggyőző dizájnnal, hanem technikailag is. Letisztult, áttekinthető és játékosan könnyen kezelhető.


Kludi fürdőszobaiTouchtronic  csaptelep
Kludi Touchtronic

Kludi Touchtronic

Már itt van az okos zuhany is. A digitalizáció eddig nem látott kényelmet és biztonságot kínál. Az új KLUDI TouchTronic zuhany-csapteleppel a zuhanyzó egyéni vezérlőközponttá válik, és nem csak a dizájn tekintetében tart lépést a korral. A fenntartható víztakarékos technológiának és a memóriafunkciónak köszönhetően a zuhanyozás is egy teljesen új korszakba lép.


Kludi fürdőszobai csaptelep, Slim.Boxx
Kludi Slim.Boxx

Kludi Slim.Boxx

EXTRA vékony beépítési mélység! EXTRA vékony és kis átmérőjű előlapok! EXTRA könnyű szerelés!


Kludi Louva fürdőszobai csaptelep
Kludi Louva

Kludi Louva

Különleges formájú csaptelep a modern fürdőszoba megnyugtató könnyedségéért. Az új termékcsaláddal kiegészül a KLUDI Smart Luxury szegmense. A KLUDI LOUVA egyszerű eleganciával győz meg: filigrán, könnyed és modern. A letisztult, lekerekített vonalak és a kúp alakú test egyedi megjelenést eredményez, mely nem tolakodó, hanem kellemes kisugárzással bír.


Kludi Decus fürdőszobai csaptelep
Kludi Decus

Kludi Decus

Ahol az első osztályú funkcionalitás és a szilárd megbízhatóság a legfontosabb a fürdőszobában, ott a "Pure Function" szegmens aranyat ér. A KLUDI DECUS a kompromisszumok nélküli egyenes vonalak, a lényegre redukált design és a kiváló kivitelezés sikeres kombinációjával nyűgöz le. A DECUS friss, fiatalos megjelenése és modern eleganciája tökéletesen harmonizál a városi lakberendezési stílusokkal. A korszerű víztakarékos technológiák a kényelem feláldozása nélkül biztosítják a minimális vízáramlást.Comments


bottom of page