top of page

LOOP & FRIENDS - Különleges helyekre

A Loop & Friends egy Villeroy & Boch kollekció lakberendezési rajongók és tervező szakemberek számára. A formák, színek és beépítési típusok széles választéka tökéletes azok számára, akik szeretik a kreatív megoldásokat.


MÁS KOLLEKCIÓKKAL ÖSSZEFÜZHETŐ

Modern, organikus stílus. Tervezési szabadság a fürdőszobában a mosdókagylóformák és beépítési módok széles választékának köszönhetően


LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA

Mosdók széles választéka áll rendelkezésre az egyedi tervezési ötletek megvalósításához: 3 forma: ovális, téglalap és kerek. 3 beépítési mód: falra szerelhető, pult alá és beépíthető. 3 szín: ébenfa, grafit, mandula.


TRENDI SZÍVVÁLASZTÁS

A fehér alpin és a kőfehér alap színek mellett a mosdókagylók az Ebony, Graphite és Mandula divatos színeiben kaphatók. A színek új dimenziót adnak az otthonok, szállodák és éttermek fürdőszobáinak. A tökéletes párosítás: a Subway 2.0 WC ében, grafitban és kőfehérben is


SZILÁRDABB. FINOMABB. TÖKÉLETESEN FORMÁZOTT

A TitanCeram a Villeroy & Boch innovatív kerámiaanyaga, kiváló tulajdonságokkal. Az anyag lenyűgözően precíz kialakítást, élesen meghatározott éleket és egyedülállóan finom formákat tesz lehetővé.


KEVESEBB TISZTÍTÁS – TÖBB IDŐ AZ ÉLET ÉLVEZÉSÉRE

A CeramicPlus hatásának köszönhetően a mosdó gyakorlatilag megtisztítja magát. Ezzel az innovatív eljárással érintkezéskor vízcseppek képződnek, amelyek gyöngyökké olvadnak össze, és egyszerűen lefolynak, és magukkal hordják a szennyeződéseket és a vízkövet. A CeramicPlus emellett karcállóvá és lúgokkal és savakkal szemben ellenállóvá teszi a felületet.


MODERN AKRIL FÜRDŐKÁDAK

A félszabadonálló fürdőkádak harmonikusan beleolvadnak a környezetükbe és légies hatást keltenek.

A falra szerelhető fürdők is szinte szabadon állónak tűnnek, de kevesebb helyet foglalnak

A fényűző fürdőzési élmény természetesen garantált, a keskeny élek nagy belső kialakítást biztosítanak.


bottom of page