top of page

Marvel Gala márvány burkolat

Az öt művészi szépségű természetes kő ihlette márvány burkolat, exkluzív felületek gyűjteménye. Intenzív színek, jól körülhatárolható identitással, amelyek kompromisszumok nélkül szeretnének kitűnni.


Természetes ámulat

Az inspiráció forrása a legritkább és a leghangulatosabb természeti értékeink. A Marvel Gála egy ékszer, felületei érintetlen helyekre tett utazásokról árulkodnak. Alaszka gleccserei, a kaliforniai sivatag, az Amazonas zöldje, a trópusi tengerek türkiz árnyalatai és az izlandi vulkánok feketéje.



Crystal White : A semleges felületet mély bézs, szürke és arany erek keresztezik. A Crystal White-ot egy kvarcit ihlette, melynek színei mély gleccserekre, szikrázó hóra és az ünnepélyes, grandiózus természet eleganciájára emlékeztetnek.



Atlas Concorde Marvel Gala márvány burkolat


Desert Soul: Fehér, fekete, bézs és barna mezők, arany erekkel határolva. A Desert Soul-t a dél-amerikai vulkánok szívében született kvarcit ihlette, egy nagy értékű anyag, amely a sivatag tónusait idézi.



Atlas Concorde Marvel Gala márvány burkolat


Exotic Green: A smaragdzöld és a zsálya beborító keveréke, amelyet egy brazil eredetű kő ihletett, amely a trópusi erdők színeit idézi. Az egységes hátteret kristályos fehér, sötétszürke és borostyánszínű tarka erek szövevénye tarkítja.



Atlas Concorde Marvel Gala márvány burkolat


Amazzonite: A brazil kvarcit türkiz színe által ihletett felületen az Amazzonite kontrasztos erei kristályos zárványokkal váltakoznak, amelyek a trópusi tengerfenék mélyére emlékeztetnek.



Atlas Concorde Marvel Gala márvány burkolat


Calacatta Black: Ezt a változatot az intenzíven sötét háttér teszi különlegessé, amelyet világosabb árnyalatok hasítanak át. Az eredeti fekete Calacatta márványhoz hasonlóan a fehér erek kiemelik az árnyalatok közötti különbségeket.



Atlas Concorde Marvel Gala márvány burkolat

bottom of page