top of page

MARVEL X – Mindennap rendkívüli márvány burkolat.

Örökség a jövő számára

Az Atlas Concorde által gyártott márvány hatású kőporcelán burkolatok a Marvel szériák sikeréből adódóan a belsőépítészet etalonjává váltak. A Marvel X, amely öt új felülettel ünnepli sikereit, örökölt jellegzetes vonásaival: stílus, anyagválasztás, szépség és műszaki kiválóság.


Atlas Concorde szürke fehér luxus márvány fürdőszoba Szeged
MARVEL X – Mindennap rendkívüli márvány burkolat

Márvány csoda, természeti csoda

A belsőépítészeti trendek figyelmes elemzése és az iparági szakemberek tanácsai irányították a kollekciót alkotó öt, fehér és szürke árnyalatú finom márvány kiválasztását.


Ezzel az öt felülettel, amelyeket a belsőépítészetben és építészetben legszélesebb körben használt márványok ihlettek, a Marvel X összetéveszthetetlen, időtlen stílust teremt. A fehér és szürke árnyalatok ideális vásznat alkotnak színes akcentusokhoz és dizájner tárgyakhoz, és a mindennapi használat során mutatják meg a márvány hatás presztízsét.


Calacatta Apuano

Az Apuan Alpokban bányászott márvány (Calacatta Michelangelo) ihlette ezt a fehér márvány megjelenésű kőporcelán burkolatot a meleg fehér háttérrel, amelyet finom arany erek barázdáltak, amelyek a csiszolt változatban még markánsabbá válnak, miközben hajlamosak keveredni a háttérrel a matt felületen.


Atlas Concorde szürke fehér luxus márvány fürdőszoba Szeged
MARVEL X – Mindennap rendkívüli márvány burkolat

Calacatta Sublime

Az Apuan Alpokban bányászott márvány ihlette ezt a fehér márvány megjelenésű kőporcelán burkolatot a meleg fehér háttérrel, amelyet finom arany erek barázdáltak, amelyek a fényes változaton még markánsabbá válnak, miközben hajlamosak keveredni a háttér visszafogott felületén.Atlas Concorde szürke fehér luxus márvány fürdőszoba Szeged
MARVEL X – Mindennap rendkívüli márvány burkolat


Calacatta Perla

Ez a brazil eredetű finom kő ihlette változata világos gyöngyházszürke árnyalatú ritka erekkel, amelyek kristályos megjelenésűek. Elegáns megjelenése sokoldalú hátteret biztosít, mind önmagában, mind a különböző márványfajtákkal kombinálva, de a trendi megjelenés érdekében betonnal is.


Atlas Concorde szürke fehér luxus márvány fürdőszoba Szeged
MARVEL X – Mindennap rendkívüli márvány burkolat

Szürke Felhő

A nagyon keresett brazil kvarcit ihlette ezt a világosszürke márvány hatású porcelán csempét fehér erekkel, amelyek ezüstszürke ágakkal fonódnak össze. Ez az anyag különösen keresett a kortárs formatervezési világban padló- és falburkolatokhoz, valamint fontos lakberendezési elemekhez, például munkalapokhoz és asztalokhoz.


Fior di Bosco

A tekintélyes toszkán Fior di Bosco márvány által ihletett változat mélyszürke színű, jellegzetes aranyerekkel, amelyek erős egyéniséget kölcsönöznek neki. Természetes autentikus kőkarakterét kiemeli a matt felület, amely a Hammered változatban még erősebbé válik, feltűnően hasonlít a természetes anyaghoz.

Commenti


bottom of page