top of page

Modern. Precíz. Lenyűgöző. Metropol.

A Metropol csaptelep család újradefiniálja a letisztultságot a fürdőszobában. Mindenkit lenyűgöz majd, aki értékeli az egyenes vonalvezetésű, kifejező formákat. Mert a geometriai vonalvezetés minden modern környezetben felejthetetlen megjelenésűvé teszi a Metropolt. Itt ihletet meríthet a legújabb hansgrohe csaptelep család szépségéből és sokoldalúságából.


Karakteres dizájn

Precíz, kecses formavilágával a Metropol a magas minőségű fürdőszobai kialakítás és az egyediség kifejeződése. Stílusos, geometrikus kontúrja hangsúlyossá teszi a mosdókagylót, a zuhanyzót és a fürdőkádat. A karok és a kifolyók párhuzamos vonalvezetése tökéletesen harmonizál egymással. A Metropol csaptelepek gazdag választéka meglepő. Ez pedig a kialakítás és a kezelés szabadságát jelenti az Ön számára.


Metropol mosdócsaptelepek

Háromféle karváltozat közül választhat:

elegáns, lapos emelőkar;

karcsú kengyeles kar;

minimalista Select gombos kar az intuitív, gombnyomásra végzett kezelésért.

Nagy mozgástérre van szüksége? Az öt különböző magasságban kapható mosdócsaptelepek közül minden mosdókagylóhoz megtalálja a tökéletes kiegészítőt – a ComfortZone pedig segít kialakítani saját, egyéni komfortzónáját. A 100-as csaptelepmodell hosszabb kifolyóval is kapható, amivel még kényelmesebbé teheti mosdókagylóját.

A mosdókagyló mögött vagy mellett szabadon elhelyezett, padlónálló mosdócsaptelep téralakító karaktere esztétikus csillogást visz a fürdőszobába. A 3 lyukú mosdócsaptelep különálló kezelőelemei és két ComfortZone-ja ugyancsak vonzza a tekintetet.


Markáns megjelenés a zuhanyzóban és a fürdőkádnál

A hansgrohe legújabb csaptelep családjának zuhany- és kádcsaptelepei olyan környezetet teremtenek, amely karakteressé tesz bármely fürdőszobát.

Zuhanyélmény a Metropollal

A precíz kontúrokat alkalmazó, geometriai formavilág a zuhanyzóban is folytatódik. Markáns: a falsíkon kívüli, egykaros csaptelep, amely stílusosan és megbízhatóan szabályozza a vizet. A minimalista, falsík alatti szerelésű csaptelepek kétféle karváltozatban kaphatók: karos és kengyeles. A Metropol tökéletes kiegészítője: a négyzet alakú Raindance E fejzuhany. Az egységes, geometriai dizájnért és luxus zuhanyozás élményéért.

Fürdés Metropollal

A Metropol csaptelepek megjelenés és funkciók tekintetében is egyaránt csillogást kölcsönöznek bármely fürdőkádnak. Bármely változatot is választja, éveken át boldogan fürdőzhet a dizájnban! A nagyméretű kádtöltő minőségi hatást kelt, előkelő, letisztult felülete pedig vonzza a tekintetet. A lapos, falsík alatti szerelésű vezérlés minimalista, négyzet alakú formája időtálló megjelenést kölcsönöz. Ugyancsak szerelem első látásra: a padlónálló kádcsaptelep a szabadon álló fürdőkád mellett. Ezzel a változattal egyedülálló módon fejezheti ki saját ízlésvilágát. Vendégei pedig csak ámulni és bámulni fognak.


Forrás: https://www.hansgrohe.hu/furdo/ujdonsagok/metropol




bottom of page