top of page

Pulsify - Összehasonlíthatatlan zuhanyélmény bármilyen méretű fürdőszobában


Különleges, kényeztető pillanatokat szeretne átélni a vízzel, de nincs sok hely a fürdőszobájában? A hansgrohe ezért fejlesztette a Pulsify-t. Ez a modern zuhanycsalád mikrofinomságú PowderRain vízsugárba burkolja a testét, és tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe – még a legkisebbekbe is. Élvezze az összehasonlíthatatlan zuhanyélményt, a fantasztikus kényelmi funkciókat és az egyedi dizájnkombinációkat!



Egyszer élénkítő, máskor feszültségoldó, de mindig lenyűgöző

Kikapcsolódni és élvezni a pillanatot. Beállni a zuhany alá, és elmerülni egy másik világban. Reggelente frissen és aktívan indítani a napot, esténként pedig lemosni a napi stresszt, és újjászületve kijönni a zuhanyzóból. Mindezt átélheti a Pulsify-jal, a hansgrohe új zuhanycsaládjával. Ajándékozza meg magát semmihez sem mérhető zuhanypillanatokkal.


PowderRain – a feszültségoldás egyedülálló élménye

A Pulsify zuhanyok puha, számtalan apró mikrocseppből álló burokká alakítják át a vizet, mely zuhanyozás közben lágyan és halkan borítja be a testét, hogy Ön szellemileg és fizikailag egyaránt kellemesen kikapcsolódhasson. A hansgrohe ezt a vízsugár fajtát PowderRain-nek nevezi, amelyből a Pulsify két különböző intenzitású változattal kényezteti Önt. Csak érezze jól magát!



Mi az, ami még egyedülállóvá teszi a Pulsify zuhanyokat?

A beépített wellness-faktor mellett a Pulsify az időtálló, esztétikus dizájnnal, a sokoldalú kényelemmel és a víztakarékossággal, valamint a magas hansgrohe minőséggel bizonyít:

Mattfekete, mattfehér vagy króm? Ezekkel a modern felületdizájnokkal a saját ízlésére alakíthatja és egyedivé teheti fürdőszobáját.

A zuhanyzó még egyedibbé tételéhez választhat elegáns falon kívüli vagy falsík alatti szerelésű változatot is.

A Select technológiával kényelmesen, gombnyomásra vezérelheti a kívánt vízsugár fajtákat.

A környezetbarát zuhanyok az EcoSmart technológiának köszönhetően igen takarékosak. Így Ön jelentősen kevesebb vizet és energiát fogyaszt.

A QuickClean funkciónak köszönhetően egyszerűen ledörzsölheti a vízkövet – az ápolt, hosszú élettartamú termékekért.


bottom of page