top of page

Sensitech - BIZTONSÁGOS. PUHA. OKOS.

A kerámia felületek kialakulása.

Az Atlas Concorde laboratóriumai által végzett kutatások eredményeképpen kifejlesztették a Sensitech-et, a belső terek porcelán felületét, amely Olaszországban szabadalmaztatott gyártási eljárással készült. A Sensitech egyesíti a magas szintű csúszásállóságot, a soha nem látott tapintható vonzerőt és a tisztíthatóság, praktikum és higiénia előnyeit.

Ezek a tulajdonságok különösen alkalmassá teszik a sensitech burkolatokat otthoni helyiségekbe, például fürdőszobákba, ahol víz és páratartalom van. Ez a technológia olyan helyekre is alkalmas, mint például üzletek, gyógyfürdők, wellness központok és minden egyéb kereskedelmi és nyilvános helyszín, ahol a törvény különleges biztonsági követelményeket ír elő.


Hagyományos felület (R10 B)

Mikroszkóp alatt nézve a magas csúszásgátló együtthatójú normál felületeken csúcsok és völgyek láthatók. Ez az egyenetlenség súrlódást, azaz csúszásállóságot hoz létre, ugyanakkor durva felületet hoz létre, amely kellemetlen tapintású és nehezen tisztítható. Por és szennyeződés részecskék is felhalmozódnak a mélyedésekben, ami megnehezíti az ilyen típusú csempe tisztítását, mint a simább felületűek.

Az innovatív Sensitech Surface.

A Sensitech felület innovatív technológiája úgy valósul meg, hogy a porcelán felületére mikrorészecskéket visznek fel, amelyek kitöltik a felületen lévő mélyedéseket, miközben a csúcsokat változatlanok hagyják, megőrizve ezzel a súrlódási képességet.


A kerámia felület ezért simább és egyenletesebb, ezáltal kellemesebb tapintású.


Nagyobb higiénia a szobákban.

A Sensitech gyártási folyamata kitölti a mélyedéseket, így megakadályozza, hogy por és szennyeződés beleüljön. Ennek eredményeként a felület könnyebben és gyorsabban tisztítható szokásos tisztítószerekkel, jelentős időt és erőfeszítést takarítva meg.



bottom of page