top of page

Supergres FREEDHOME Tölgyfa hatású padlólap modern kivitelben

A Freedhome kollekció tölgyfa hatású padlólapjai rendkívül természetes varázst kölcsönöznek a környezetnek, megidézve a szabad terek és a természet üdeségét. A Freedhome az álmodozás szabadsága, egy kényelmes hely kialakítása, amelyben ezt megteheti. A Supergres kutatásának eredménye egy olyan Gres padlólap, amely a fa lelkével van átitatva, egy tölgyfa hatású padlólap, amely a szabad terek szabadságát és a természettel való érintkezést idézi.


Tölgyfa hatású padlólap meleg színárnyalatokkal

Öt meleg szín azoknak, akik modern dizájnt keresnek, és vonzódnak az autentikus megjelenéshez, ugyanakkor olyan terméket szeretnének, amely funkcionális, ellenálló és praktikus. A Freedhome strutturata csúszásgátló változatban is elérhető 20 mm vastagságban.

2 cm -es Tölgyfa hatású padlólapok

A Freedhome T20 lehetővé teszi olyan fahatású anyag használatát kültéri környezetben, amelyhez nem nedvszívó, fagyálló, vegyszerálló anyag szükséges, amely idővel megőrzi műszaki és esztétikai tulajdonságait. Nagy csúszásállósága alkalmassá teszi kültéri lakó- és kereskedelmi padlókra, valamint úszómedencék és fürdőhelyek környezetére



bottom of page