top of page

Kludi Zenta SL csaptelep

Amikor a kör és a téglalap egyesül, az eredmény a KLUDI ZENTA SL nevet viseli. Alapvető geometriai formák gyengéd találkozása új, könnyed megjelenést ad a mosdók, fürdőkádak és a zuhanyzók számára. Az utolsó részletekig átgondolt formájával, a Kludi ZENTA SL csaptelep egy archetipikus designt képvisel, sima átmenettel a test, a kifolyó és a kar között.

Az elegáns ívek kontrasztja az éles vonalakkal kihangsúlyozza a formák geometriai tisztaságát. A lehető legpontosabb kivitelezés szükséges ahhoz, hogy a lágy ívek és a precíz élek harmonizáljanak.

A fényes felületekkel. A krómmal bevont, kézzel csiszolt kontúrok élményt jelentenek minden nap, minden egyes használat során.

A csaptelep család elegáns és minimalista stílusát a kifinomult design ihlette, amely új trend a fürdőszobában. A KLUDI ZENTA SL elegáns purizmusának köszönhetően, amely mindenekelőtt a kifolyó lapos sziluettjében tükröződik, tökéletesen illeszkedik minden lakókörnyezetbe. A ZENTA SL termékcsalád a KLUDI Smart Luxury sorozat része, mely a kifogástalan tervezés és a maximális innováció megtestesítője. Első osztályú fürdőszobai szerelvények egyedülállóan inspiráló stílusban.


留言


bottom of page